Waarom

Welkom bij “On the Move To…” met Lodewijk Hoekstra

Hoi, ik ben Lodewijk Hoekstra, presentator, hovenier, tuinontwerper én aanjager van de natuurinclusieve leefomgeving. Mijn missie is om iedereen die betrokken is bij de leefomgeving – van bewoner tot gemeente, van architect tot aannemer en van hovenier tot beheerder – te inspireren om de natuur centraal te stellen. Ik wil laten zien dat dit grote voordelen oplevert voor de mens, maatschappij én onze inheemse natuur. Met ‘On the move to’ laat ik zien dat er al veel inspirerende groene initiatieven zijn die het verdienen om gezien te worden. Mijn missie is om een beweging op gang te brengen waarin steeds meer bedrijven, organisaties en burgers actief willen bijdragen aan een duurzamere leefomgeving. 

Naast dat je me kunt kennen als presentator van tuinprogramma’s op televisie, ben ik ook mede-oprichter van NL Greenlabel, kwartiermaker van de Groene Cirkel ‘Groene Gezonde Stad’ in de Provincie Zuid-Holland, en o.a. ambassadeur van Natuurwijs en Groen doen in de Klas. Ik zet me graag in voor initiatieven die bijdragen aan een groenere en gezondere leefomgeving.

On the move to is mijn nieuwste initiatief. In de elektrische ‘groene ambulance’ rijd ik door Nederland op zoek naar duurzame gebiedsontwikkelingen. Als ‘groene dokter’ sta ik je bij met raad en daad als het gaat om natuurinclusief ontwerpen, aanleggen, inrichten en beheren van de leefomgeving. Wil je dat ik bij je project langs kom? Laat het me weten!

Volg mijn reis op “On the Move To…” en laat je inspireren om zelf het verschil te maken!

Tot ziens!

Lodewijk

Ga naar top